Meer resultaten voor tabaksindustrie

 
tabaksindustrie
 
De trukendoos van de tabaksindustrie Stichting tegen Kanker.
Processen die in de Verenigde Staten in de jaren negentig tegen sigarettenfabrikanten gelanceerd zijn, brachten een heleboel interne en vertrouwelijke documenten aan het licht, die wezen op strafbaar gedrag van de tabaksindustrie. Die documenten hebben strategieën van de tabaksindustrie blootgelegd, die het volksgezondheidsbeleid tegengaan.
hergroeperen kredieten
De sluwe festivaltruc van de tabaksindustrie De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gpl
En dat is verboden. Keyzer ziet in zijn bevindingen hoe de tabaksindustrie tien jaar later opnieuw de grens van het wettelijke opzoekt en mogelijk zelfs overschrijdt. Festivals zijn en blijven voor fabrikanten een aantrekkelijke manier om jonge mensen te bereiken.
bestanden samenvoegen
OM gaat tabaksindustrie niet vervolgen NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. OM gaat tabaksindustrie niet vervolgen. Strafzaak tegen producenten Het OM ziet onvoldoende aanknopingspunten voor een strafzaak tegen vier grote tabaksproducenten. Niemand dwingt mensen om te roken en ze stoppen er ook vaak genoeg mee.
zandstralen
Aangifte tegen tabaksindustrie KWF Kankerbestrijding.
Aangifte tegen tabaksindustrie. KWF.nl Kanker voorkomen Aangifte tabaksindustrie Aangifte tegen tabaksindustrie. KWF doet aangifte tegen de tabaksindustrie. In maart 2017 sloten wij ons aan bij de aangifte tegen de 4 grootste tabaksproducenten in Nederland Philip Morris International, British American Tobacco, Imperial Tobacco Benelux en Japan Tobacco International.
lening simulator
Hoe de tabaksindustrie kinderen aan het roken brengt.
Hoe de tabaksindustrie kinderen aan het roken brengt. Omdat de helft van de oudere rokers aan het roken overlijdt, is constant nieuwe aanwas nodig. Zoveel mogelijk kinderen aan het roken krijgen, is dan ook de geheime agenda van de tabaksindustrie.
Over Waar rook is: de macht van de tabaksindustrie Documentaires Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Lobbyspecialiste Florence Berteletti onthult in Radar Extra de sluwe technieken die de tabaksindustrie gebruikt om tabakswetgeving te dwarsbomen en toont een intern document van tabaksfabrikant Philip Morris, waarin bij honderden Europarlementariërs genoteerd staat voor welke lobbytechnieken zij gevoelig zijn. Discussieer mee op het Radar Forum.
Is de roker slachtoffer van de tabaksindustrie? NOS.
Ook de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie NVVC schaart zich achter de aangifte tegen de tabaksindustrie, zo heeft de vereniging vandaag bekendgemaakt. Dagelijks" worden cardiologen geconfronteerd met de ernstige gevolgen van hartaandoeningen, die vermijdbaar waren geweest als iemand niet had meegerookt.
Er komt geen rechtszaak tegen de tabaksindustrie.
Roken, is dodelijk en het ontwerp van sigaretten draagt daaraan bij, maar de tabaksproducenten handelen volgens het OM niet in strijd met de wet en regelgeving, staat in een toelichting. Advocaat Bénédicte Ficq deed in 2016 namens longkankerpatiënte Anne Marie van Veen en een aantal maatschappelijke organisaties aangifte tegen de tabaksindustrie van zware mishandeling die de dood tot gevolg heeft en valsheid in geschrift.

Contacteer ons