Meer resultaten voor rookvrij dansen

 
rookvrij dansen
 
Rookvrij dansen in Nederland: www.janberno.nl/rookvrijswingen.
17 januari, 21 februari, 28 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni 2009. 19.45 22.30 uur vijfritme dansen n of twee waves. Het gebouw is rookvrij; roken alleen buiten. Het dansen van de ritmes is een heerlijke en eenvoudige manier om in beweging te komen.
home 29 fuiven.
Vanaf 21u is het aan de DJ en dan krijgen we kleurrijke muziek uit alle continenten van de jaren 60 tot nu, van rock tot soul, van funk tot dance. Vaak zijn er gedurende de avond voor wie wil ook nog andere activiteitjes te doen, zoals mini-consultjes, mini-workshops en meer.
danscenter Waasland.
Maak een keuze uit ons ruime dansaanbod dat gaat van ballroom en latijnse dansen, Argentijnse tango, swing en partydance, bachata, salsa, kizomba, funfit dance en moderne lijndans. Bovendien krijg je de kans de dansen in te oefenen op de wekelijkse zaterdagse dansavonden.
Links Swingparty Alkmaar.
Jacqueline Dijks en Jan Kerkhoven: www.biodanzabergen.nl Bergen N-H / Schoorl. Jürgen Rodemeier biodanzacastricum.nl Castricum. Suzan Lodder: danshetleven.nl Haarlem. Rookvrij dansen in Nederland. Een pagina met een compleet overzicht van alle rookvrij swing plekken in het hele land. Buddha Dance / Ananda Danceparty.
Folk in Antwerpen Workshop folkdans en rookvrije fuif in Antwerpen cursussen.
s Avonds is er op de dezelfde plek en door dezelfde organisatie een groot, rookvrij dansfeest. Als je deelneemt aan de workshop, dan kan je gratis meedansen je kan je ticket ook op de volgende feesten gebruiken! Verwacht je aan een avond freestyledansen tussen mensen die echt komen om te dansen en zich daar graag in laten gaan.
Dansavontuur Links naar andere sites.
andere leuke mensen en projecten. coacht in haar eigen praktijk volwassenen en kinderen door middel van dans, beweging en spel. Annemieke van der Mooren. biedt mensen begeleiding op kruispunten van het leven. zij geeft ook mede de cursus voelend dansen.;
Openbare groep Rookvrijdansen Facebook.
De kaarsjes en de omgeving maken het magisch mooi. Dansen op een bijzondere plek in Bloemendaal net over de ring van Haarlem. 22 maart om 0641.: Tonights a Special night, in our dance we will be respecting the silence and supporting the marchers.
Cafee-Okee.
Rookvrije" en méér" Dansparty's.' Even iets meer over rookvrij" dansen" in t algemeen. veel méér dan rookvrij. vrij, expressief, free-style dansen! Bijna 20 jaar geleden in Vlaanderen vooral bekend geworden door het initiatief van. Natuurlijk Genezen later Arcana' vinden dit soort fuiven steeds meer navolging.
Zilver voor dansmeiden Fit by Rox Hilversum.
Vanuit heel Nederland doen daar verschillende dansteams aan mee. Crew 148, de naam van één van de dansteams die gebaseerd is op het huisnummer van Fit by Rox aan het Achterom, danst dit seizoen voor het eerst mee in de categorie Hiphop t/m 16 jaar en is daarmee ook nog eens een level hoger gaan dansen dan voorgaande seizoenen.

Contacteer ons