Meer resultaten voor rookvrij dansen

 
rookvrij dansen
 
rookvrijdansen.be.
leemans
Dance4Change.
Samen dansen vanuit verbondenheid met en in respect met je medemens en met moeder aarde. Dansen vanuit je eigen authenticiteit, in wie je werkelijk bent. wil via maandelijkse dansfeesten projecten die bijdragen aan een positievere wereld de mogelijkheid geven steun te ontvangen via voorverkoop of samenwerking.
binnendeur
De Kleine Bron.
Misschien kunt u, als bezoeker van onze activiteiten, de aanwezige vrijwilligers eens een schouderklopje geven, ze verdienen het. Ben je zelf iemand die wat tijd over heeft en wil je het team van de kleine bron af en toe terzijde staan?
Luchtballonvaart
Rookvrij dansen in Textielhuis Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Rookvrij dansen in Textielhuis. 04/09/2004 om 0000: door JF Print Corrigeer. KORTRIJK Het, is geen manifestatie tegen rokers, maar gewoon een gezonde fuif' Zo bestempelt organisator Els Heytens de eerste rookvrije dansfuif in de regio. Die wordt op zaterdag 11 september in het Kortrijkse Textielhuis georganiseerd.
iused store
home 29 fuiven.
Vanaf 21u is het aan de DJ en dan krijgen we kleurrijke muziek uit alle continenten van de jaren 60 tot nu, van rock tot soul, van funk tot dance. Vaak zijn er gedurende de avond voor wie wil ook nog andere activiteitjes te doen, zoals mini-consultjes, mini-workshops en meer.
Cafee-Okee.
Rookvrije" en méér" Dansparty's.' Even iets meer over rookvrij" dansen" in t algemeen. veel méér dan rookvrij. vrij, expressief, free-style dansen! Bijna 20 jaar geleden in Vlaanderen vooral bekend geworden door het initiatief van. Natuurlijk Genezen later Arcana' vinden dit soort fuiven steeds meer navolging.
agenda 29 fuiven.
Iedereen en alle leeftijden is welkom. Wil je je verjaardag of een ander feestje vieren tijdens een van onze fuiven, neem vooraf contact op: we reserveren een tafel voor jou, jij mag gratis binnen en voor je gasten zijn er speciale voorwaarden.
gratis e sigaret gratis rookvrij dansen.
Rookvrij dansen in Nederland: www.janberno.nl/rookvrijswingen. 17 januari, 21 februari, 28 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni 2009. 19.45 22.30 uur vijfritme dansen n of twee waves. Het gebouw is rookvrij; roken alleen buiten. Het dansen van de ritmes is een heerlijke en eenvoudige manier om in beweging te komen.

Contacteer ons