Meer resultaten voor rookverbod

 
rookverbod
 
Herinnering: regels rookverbod.
Inloggen Zoeken Home Contact. Herinnering: regels rookverbod. Horeca Vlaanderen stelde deze week duidelijk in de media dat een verdere verstrenging en uitbreiding van het rookverbod naar terrassen niet aan de orde is. Graag brengen wij nog even de regels omtrent het roken in horecazaken in herinnering.
Rookverbod in de rookkamer? Kom op tegen Kanker naar de rech. Het Nieuwsblad.
Onze ondernemers hebben zwaar geïnvesteerd in die rookruimtes. Gezondheidsexpert wil nog strengere regels: gedaan met stoeprokers. Net zoals nu bij ons gold in Nederland jarenlang een uitzondering op het algemeen rookverbod in de horeca. In aparte rookkamers. Meer over Wereldgezondheidsorganisatie.
Rookverbod Gemeente Mol.
Het is verboden om te roken in gesloten plaatsen dus met wanden en plafond die voor het publiek toegankelijk zijn, behalve in specifiek daartoe geïnstalleerde rookkamers. Het is dus verboden om te roken in polyvalente zalen, parochiezalen, cafés, tenten, jeugdhuizen Dit rookverbod moet aan elke ingang aangegeven worden.
rookverbod De Morgen.
In het nieuws. Petitie voor rookverbod in Oostenrijkse horeca, maar extreemrechts ligt dwars. In het nieuws. Bijna één zelfstandige op de tien is consultant. In het nieuws. Oostenrijk schrapt gepland rookverbod in de horeca. Je" moet echt een idioot zijn om nationalist te zijn."
Roken ikorganiseer.be.
Het rookverbod wordt gecontroleerd door regionale inspecteurs van Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. De inspecteurs gaan na of alles in orde is met de wetgeving en kunnen bij overtredingen ook sancties opleggen: een waarschuwing, een proces-verbaal, een boete Zowel de uitbaters als de gebruikers die weigeren het rookverbod na te leven, riskeren een boete.
Rookverbod in Antwerpse stations? Mensen roken terwijl de k. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Roken is in de overdekte ruimten van het station nog verboden, maar niet op de open perrons. Foto: Jan Van der Perre. Rookverbod in Antwerpse stations? Mensen roken terwijl de kuisploeg ernaast staat. 01/08/2019 om 0500: door Jeroen De Bruyn.
Algemeen rookverbod in Oost-Vlaamse provinciale domeinen VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Het brandgevaar is er dan te groot. wo 04 jul 1708.: Het rookverbod geldt overal in de provinciale domeinen, behalve op de terrassen van de horecazaken. Maar dus ook bijvoorbeeld op de kampeer terreinen aan de domeinen De Gavers of Puyenbroeck.
Barcelonezen willen geen rookverbod op het terras: Stadsbestuur zou zich beter focussen op luchtkwaliteit Buitenland Nieuws HLN.
Plannen om een rookverbod op het terras in Barcelona in te voeren stuiten op verzet. Niet alleen van restauranthouders, maar ook van de inwoners, die eisen dat de stad zich bezighoudt met waar ze echt van wakker liggen: de luchtkwaliteit.
Half jaar na invoering rookverbod in wagen: 0 overtreders ge. Hasselt Het Belang van Limburg.
Een half jaar na de invoering van het rookverbod in de wagen wanneer er kinderen meerijden, hebben de Limburgse politiediensten nog geen enkele overtreder betrapt. Sinds 9 februari riskeren rokers een boete tot 1.000 euro wanneer ze een sigaret opsteken in een auto met kinderen onder de zestien jaar aan boord.

Contacteer ons