Resultaten voor e-sigaret

 
e-sigaret
 
Hoe schadelijk is de E-sigaret Vlaams Instituut Gezond Leven.
Als je een roker bent, dan heb je er voordeel bij om over te schakelen op de e-sigaret met nicotine en helemaal te stoppen met tabak. Je kan die e-sigaret als middel gebruiken bij het stoppen met roken. Hoe veilig en gezond is de e-sigaret voor je omgeving?
e-Sigaret: integrale aanpak moet onduidelijkheid wegwerken en gebruik ontmoedigen Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Die e-sigaret valt al jaren onder het rookverbod, maar dat is niet altijd even duidelijk, vertelt Hufkens. Omdat scholieren meer en meer betwisten dat dampen ook roken is, zien scholen zich verplicht om een verbod op de e-sigaret ook expliciet in het schoolreglement op te nemen, naast de gewone sigaret.
Gelobby" partijkartel saboteert e-sigaret."
Het kabinet wil voor deze relatief nieuwe rookwaren dezelfde regels laten gelden als voor gewone tabak. Dat betekent dat er een leeftijdsgrens komt van 18 jaar, net als gezondheidswaarschuwingen op de verpakking en beperkte reclamemogelijkheden. Leeftijdsgrens voor e-sigaret en shisha-pen.
Nieuw onderzoek: e-sigaret ongezonder dan gedacht en sommige smaken giftiger dan andere.
Nieuw onderzoek: e-sigaret ongezonder dan gedacht en sommige smaken giftiger dan andere. 2 juli 2018. Heel wat rokers zijn de jongste jaren overgeschakeld op elektronisch roken of vaping. We kennen de apparaatjes als gezondere alternatieven op echte sigaretten. Zo bevatten ze geen teer, koolmonoxide of andere giftige stoffen en onderdrukken ze de behoefte aan nicotine.
e-sigaret De Standaard.
e-sigaret, Roken, Raad van State, FOD Volksgezondheid. 15/01/2017 Dampers protesteren tegen nieuwe wetgeving e-sigaret aan woning De Block. Een zestigtal dampers protesteerde zondagmiddag in Merchtem aan het huis van federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block tegen de nieuwe wetgeving rond de e-sigaret die dinsd.
E-sigaret Primera.
Deze wegwerp e-sigaret is ook een uitkomst voor rokers die al in het bezit zijn van een oplaadbare e-sigaret maar deze niet bij de hand hebben. Oplaadbare e-sigaretten met cartridgevulling. E-sigaretten met een cartridgevulling zijn bijzonder geschikt voor matige tot intensieve e-rokers.
Elektronische sigaret en kanker: voor de eerste keer een duidelijk standpunt Stichting tegen Kanker.
Bij het gebruik van de elektronische sigaret komt geen verbranding van tabak kijken, waardoor ze dus minder schadelijk is dan een gewone sigaret. Dat betekent niet dat de e-sigaret veilig is: er is een verspreiding van de verstuiving in mond, keel en luchtwegen, een aanwezigheid van toxische stoffen in onvoldoende bekende hoeveelheden, en ze werd nog niet voldoende onderzocht op veiligheid op lange termijn.
Mensura De elektronische sigaret: gezond alternatief?
Vaak combineren rokers de elektronische en traditionele versie, wat mogelijke positieve gezondheidsgevolgen verwaarloosbaar maakt. Bovendien leeft de vrees dat de e-sigaret het beeld van roken opnieuw normaliseert, en de rookdrempel voor jongeren verlaagt. Niet op de werkvloer. Een e-sigaret met nicotine wordt als vervangmiddel van de gewone sigaret beschouwd.
E-sigaret Wikipedia.
Naast de vraagtekens over de veiligheid van de e-sigaret wordt wel aangegeven dat de risico's' van het gebruik van een e-sigaret aanzienlijk minder zijn dan de risico's' bij het doorzetten van het rookgedrag, voor zowel de roker als zijn omgeving.

Contacteer ons